Misterdot kennisbank

Je website wijzigen


Je hebt volledige toegang tot het beheer van de websites die je bij ons onderbrengt. Wijzigingen aan je website kun je door ons laten uitvoeren maar kun je ook zelf doen. Dat is een stuk eenvoudiger dan dat het misschien lijkt.

Op deze pagina vind je verschillende instructievideo's waarin we je uitleggen hoe je zelf wijzigingen aan je website kunt maken.
Om te beginnen heb je eerst toegang nodig tot je website, bekijk daarvoor de eerste video met de naam "Inloggen op je website".

Vind je het antwoord op je vraag hier niet of beantwoord de informatie van de kennisbank je vraag niet dan kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen, dat kan per e-mail op info@misterdot.nl of per telefoon op 085‑0160504

Inloggen op je website

Voor het maken van wijzigingen aan je website moet je eerst inloggen op de beheersomgeving, bekijk deze video voor de instructies

#inloggen #website #beheer #adminEen tekst op je website wijzigen

Een tekst wijzigen of vervangen op je website eenvoudig. In deze video laten we je zien hoe je dat doet.

#tekst #wijzigen #vervangen #aanpassen

Nieuwe pagina aanmaken

Voor het aanmaken van een nieuwe pagina binnen je website hoef je geen webdesigner te zijn. In deze video laten we je zien hoe je dat doet.

#nieuwe #pagina #toevoegen #aanmaken

Menu bewerken

Een nieuw aangemaakte pagina toevoegen aan je menu? In deze video laten we zien hoe je zelf het menu van je website wijzigt.

#menu #bewerken #aanpassen #navigatie

E-mailformulier wijzigen

Via het e-mailformulier kunnen bezoekers eenvoudig contact met je opnemen. Bekijk deze video om te leren hoe je zelf het formulier aanpast.

#formulier #e-mail #wijzigen #aanpassen

Teksten op je website stylen

Kopteksten, vetgedrukt en links, alles is mogelijk. We leggen je in deze video uitgebreid uit hoe je teksten naar jouw wens stylt

#stylen #tekst #font #lettertype

Blog plaatsen

Ben je actief met je website bezig dan mag een blog niet ontbreken. We laten je in deze video zien hoe je jouw eigen blogs beheert

#blog #blogpost #toevoegen #beheren

Afbeelding wijzigen

Een afbeelding wijzigen op je website is een stuk eenvoudiger dan dat het lijkt. In deze video laten we je zien hoe je dat doet.

#afbeelding #plaatje #image #wijzigen

Youtube Video plaatsen

Video's worden steeds belangrijker, ook op je website. Een youtube video toevoegen is zo gebeurt, we laten je hier zien hoe.

#video #youtube #plaatsen #media