Misterdot kennisbank


De wizard voor het instellen van je e-mail
Het instellen van je e-mail kan soms een flinke klus lijken. Met deze wizard heb je jouw e-mailades in no time geconfigureerd in je favoriete app.

Waar gaan we je met deze wizard bij helpen?
  • Het wachtwoord, Om je e-mail op te halen heb je een wachtwoord nodig. Wij helpen je het juiste wachtwoord op te zoeken
  • Een e-mail app, Je e-mail lees je in een e-mail app zoals bijvoorbeeld Outlook. Wij helpen je de juiste te kiezen
  • Servergegevens, Je e-mail app wil weten waar hij de e-mailberichten kan gaan ophalen, wij helpen je aan de juiste gegevens

Alle websites die je bij ons afneemt worden ook geleverd met e-mail. Je kunt alle e-mailadressen zelf aanmaken en beheren via ons klantenpaneel.

Werkt jullie e-mail op alle e-mailapps?
Onze e-mailservers werken met het IMAP protocol. Dit is veruit het meest gebruikte protocol voor het ophalen van e-mail. Eigenlijk alle e-mailapps werken met IMAP en kunnen dus verbinding maken met onze e-mailservers.
In de praktijk blijken e-mailapps die je op je telefoon of pc kunt installeren niet altijd vrij van bugs en problemen. Op het configureren van enkele honderden e-mailaccounts hebben 2 van onze klanten een raar probleem gemeld: Werkt onze e-mail dus op alle e-mailapps? Ja, maar de werking van je e-mail is ook afhankelijk van de e-mailapp die je gebruikt. Heb je problemen met de configuratie van je e-mailadres? Probeer dan in te loggen via de webmail. Als dat lukt dan weet je dat alles bij ons goed is ingesteld.

Bieden jullie telefonische support voor het instellen van mijn e-mailadres?
Telefonische support voor het instellen van je e-mailadres bieden wij niet. Voor de configuratie van je e-mailadres kun je de e-mailwizard gebruiken.
Heb je het wachtwoord van je e-mailadres?
Welke app wil je gebruiken om je e-mail te gaan lezen?